Thursday, December 31, 2009

Ibrahimin lahja Suomen kansalle

Vuosi 2009 loppui pahaenteisesti: tuntematon nainen kaatoi Paavin jouluyön messussa, nigerialaismies yritti räjäyttää 300 matkustajan lentokoneen, kaupan Fredalla ryöstänyt virolaismies toivotti myyjälle "pahaa joulua" (englanniksi), Matti puukotti Merviä jne.

Uuden vuoden paukuttelu alkoi Sellossa jo aamukymmeneltä, kun espoolainen maahanmuuttajamies, Ibrahim nimeltään, täräytti hengiltä neljä Prisman myyjää. Viimeiselle poksahdukselle ei ollut enää kuulijoita, sillä Ibrahim ampui itsensä yksinäisyydessä poistuttuaan rikospaikalta rauhallisesti kotiinsa Espoon Suvelaan.

Ibrahimin statement sai uuden vuoden rakettien paukkeen kuulostamaan pahaenteiseltä.

Samalla kun luin netistä Ibrahimin tarinaa, kännykkääni virtasi uuden vuoden toivotuksia ulkomaalaisilta, jotka eivät vielä olleet kuulleet Espoon Sellosta mitään. Yksi näistä toivotuksista jäi erityisesti mieleeni: Optimismia uudelle vuodelle!

Ibrahim halusi selvästikin kertoa meille jotakin. Hän tiesi hyvin, että joukkomurha uudenvuoden aattona pilaisi koko juhlan ja olisi valtava kansallinen sekä merkittävä kansainvälinen uutinen. Se varjostaisi koko seuraavaakin vuotta.

Ibrahimin omanarvon tunteesta (miksei jonkinlaisesta henkisestä tasapainostakin) kertoo kuitenkin se, että hän ei päättänyt päiviään Prismassa, vaan postui kaikessa rauhassa kotinsa hiljaisuuteen. Voi olla, että hän halusi vielä lukea netistä uutiset. Kaiketi hän oli ne katsottuaan tyytyväinen, ehkä onnellinenkin, sillä hän halusi meille suomalaisille pahaa uutta vuotta.

Joukkomurhan syy oli kuulemma mustasukkaisuus. Ibrahim tappoi ensin ex-puolisonsa yksityisasunnossa ja sitten kolme tämän miespuolista työtoveria Sellon Prismassa. Kukaties Ibrahim epäili näitä seurustelusta exänsä kanssa.

Poliisiylijohtaja Paatero kommentoi tapahtumia verekseltään toteamalla, että tapahtunut johtuisi maahanmuuttajien kotouttamisen puutteista.

Miten niin? Ibrahim oli kotoutunut Suomeen 20 vuoden aikana mainiosti, sillä hän oli onnistunut ikämiehenäkin omaksumaan erinomaisina suomalaisina opiskelijoina tunnettujan Gerdtin, Auvisen ja Saaren toimintamallit.

Onhan suomalaisten opiskelijoiden korkea osaaminen Pisa-tutkimusten mukaan suoranainen luonnonvara, jota kannattaisi kuulemma viedä ulkomaillekin. Meillä on virallisen tiedon mukaan maailman paras koululaitos, joka tuottaa erikoisena sivutuotteenaan myös massamurhaajia.

Ibrahim mitä ilmeisimmin oli yksinäinen ja suomen kielen taitoinen, joten häneltä tuskin jäi huomaamatta eilisen ykkösuuutinen: Turun yliopiston dosentti, Atte Oksanen nimeltään, kertoi uuden joukkomurhan olevan vain ajan kysymys. Oksasen mielestä se voisi tapahtua koska tahansa, koska olosuhteet olivat nyt otolliset.

Jää arvoitukseksi, saiko Ibrahim tästä inspiraatiota teolleen.

Hetki sitten nimimerkki Kunniatohtori nimesi Uuden Suomen blogipalveluun lähettämässään kirjoituksessa tapahtuneelle syyllisen:

Sellon ampumisesta vastuussa maahanmuuttomyönteiset
Oikeastaan maahanmuuttoministeri Thors on vastuussa tästä Sellon ampumistapauksesta. Ampuja oli nimittäin ”rauhaa rakastava” Kosovon Albaanitaistelija, muslimi ja elintasopakolainen. Miten ihmeessä tämmöinen terve, voimissaan oleva mies ylipäätään on päässyt Suomeen maahanmuuttajaksi. Osasyyllinen tähän tapaukseen on myös ilman muuta koko maahanmuutto-organisaatio. Miten ihmeessä muslimi voi tehdä tämmöisen teon. Eikö Islaminuskoinen olekaan luotettava, humaani ja väkivaltaa kaihtava ystävä.
Muslimitaitelijana hänellä tietenkin oli saatavilla aseita ja on turhaa voivotella Suomen aselakia huonoksi. Nyt pitää päinvastoin ruveta aseistamaan rehtejä Suomalaisia miehiä tulevaa maahanmuuttaja tsunamia vastaan.

Näin siis nimimerkki Kunniatohtori. Myös Facebookissa kuulemma ulkomaalaisvastaisuus rehottaa.

Tosiasiassa Ibrahim oli menestynyt suomalaistumisessa hyvin. Hän päätyi tosisuomalaiseen lopulliseen ratkaisuun, laajennettuun joukkoitsemurhaan. Sama menetelmä on kansallisena perusstrategiana tuttu jo talvi- ja jatkosodasta, sisällissodasta puhumattakaan. Myös aikamme Nato-kiimaiset kokoomusministerit ajavat ihan samaa asiaa.

Suomen viestimet suorastaan pursuavat tuoreen murhaajan palvontaa. Häntä tutkitaan nyt ihmetyksellä ja suurennuslasilla. Uhreista ei kerrota mitään.

En toivota hyvää uutta vuotta. Näissä tunnelmissa seuraavalta vuodelta voi odottaa vain yhtä: maailmansotaa. Näyttö riittää siihen, että helvetin porttien aukeaminen ammolleen on vain ajan kysymys.