Wednesday, July 23, 2014

Donetskin kansantasavallan edutuston tiedote no. 6 / 2014

Donetskin Kansantasavallan edustusto Helsingissä tiedottaa:

Kuuluisa venäläinen kirjailija, Izborskin klubin perustaja ja puheenjohtaja Aleksandr PROHANOV on kirjoittanut seuraavan vetoomuksen maailmalle: TUOMIOPÄIVÄN LENTOKONE

Donbassin yllä alas ammuttu Boeing on maailmanlopun lentokone, joka toi tuomiopäivän lähemmäksi meitä. Koneen räjähdys myrkyttää maailmaa valtavalla voimalla. Hirviömäinen kauhujen teko vetää puoleensa valtioita, armeijoita, salaisia palveluita, propagandakoneistoja ja valtioliittoja. Alas ammuttu Boeing vie maailmaa kolmanteen maailmansotaan.

Ensimmäisen maailmansodan synkkä vuosipäivä lähenee. Sodan käynnisti prinssi Ferdinandin ja hänen vaimonsa murha. Vain muutaman viikon kuluttua tykit jyrisivät ja 30 miljoonan ihmisen hengen vienyt maailmansota alkoi. Laukaiseeko malesialaisen matkustajakoneen alasampuminen samanlaiset voimat?

Aikanaan eteläkorealainen matkustajakone lähti Alaskasta, muutti reittiä, lähestyi Neuvostoliiton Chukotkaa ja Kamchatkaa, liikkui kohti Ohotanmerta, vakoili Neuvostoliittoa signaalitiedustelulla. Kone ei vastannut neuvostohävittäjien varoituksiin. Lentokone jatkoi elektronista vakoilua, lopulta se ammuttiin alas Sahalinin alueella. Se aiheutti maailmanlaajuisen skandaalin, joka lietsoi vihaa heikkenevään neuvostovaltioon, syrjäytti sotilasjohdon, pääesikunnan päällikkö kenraali Ogarkov erosi. Se oli ensimmäinen murskaava isku kohti neuvostoarmeijaa, joka 1991 putschin aikana ei enää kyennyt estämään maan romahdusta.

Amerikkalaiset ovat suurprovokaatioiden mestareita. Perätön väite pohjoisvietnamin hyökkäyksestä Tonkininlahdella oli syy massiivisiin terroripommituksiin Pohjois-Vietnamissa ja Hanoissa. Irak tuhottiin, koska Saddam Husseinilla oli muka kemiallisia aseita. Kun maa oli hävitetty ja Saddam hirtetty, amerikkalaiset myönsivät, että kemiallisia aseita ei ollutkaan.

Tänään yli puolet amerikkalaisista uskoo, että Yhdysvaltain erikoispalvelut suunnittelivat lentokoneiskut Manhattanin pilvenpiirtäjiin. Saatiin syy lukemattomiin iskuihin ja hyökkäyksiin kaikilla mantereilla.

Malesialaisen koneen tapauksessa on syytä olettaa, että kysymyksessä on perusteellisesti suunniteltu amerikkalainen erikoisoperaatio. Tätä operaatiota varten valmisteltiin etukäteen videomateriaaleja ja järjestettiin massiivinen Donbassin vapaustaistelijoiden parjauskampanja. Kun on vielä todistamatta, kuka ampui Boeingin ja millä aseella, Yhdysvallat keskittää giganttisen informaatiohyökkäyksen tähän informaatiokatkokseen. Amerikkalaiset jankuttavat, että koneen pudottivat joko kapinalliset tai venäläiset, joko maasta tai ilmasta, ja leimaavat Novorossijan tasavallan armeijan maailmankaikkeuden pahuuden ja terrorismin pesäksi. Amerikka kietoo hirviömäisen rikoksensa ympärille suurimman osan maailman valtioista, mobilisoi ne informaatiopsykologiseen sotaan, aseellisiin iskuihin Novorossijan Tasavallan armeijaa vastaan. Naton joukkojen siirtäminen Ukrainaan ja niiden osallistuminen sisällissotaan on todennäköistä.

Putin on informaatiopsykologisen iskun tärkein kohde. Nimenomaan hänen kohdistuu nyt kolossaalinen psykologinen ja moraalinen isku, jonka tavoitteena on hänen tahtonsa murskaaminen, saada hänet perääntymään ennen länsimaiden totaalista hyökkäystä ja kehittää jatkuvasti kasvava myönnytysten sarja, joihin lukeutuu Novorossijan luovuttaminen ja Krimin palauttaminen. Putinin parjaaminen innostaa Venäjän viidettä kolonaa, joka Naton juoksupoikana julistaa pahuuden pesäksi ei vain Novorossijan tasavaltaa vaan koko Venäjän. Tämä houkuttelee liberaalit käyttämään Venäjän valtiota vastaan perinteisiä värivallankumouksen aseita.

Meidän on pysyttävä lujina, säilytettävä kestävyytemme, toimittava johdonmukaisesti taloudellisten, geostrategisten ja sotiaallisten tavoitteidemme puolesta kaikilla alueilla, joilla vihollinen uhkaa Venäjän kansallisia etuja. Näinä erittäin raskaina ja mahdollisesti sotaa edeltävinä aikoina on välttämätöntä yhdistää kaikki Venäjän patrioottiset voimat taistelevan Novorossijan ja Venäjän presidentin ympärille.

Aleksandr PROHANOVTaistelutilanne tänään: 

Luganskin kansantasavallan asevoimat ovat taistelussa vapauttaneet Lisichanskin kaupungin 90 km päässä Luganskista. Kova taistelu Marinovkan tienoilla jatkuu. Antifasistinen rintama pitää tiukasti hallussaan Dubrovkaa hyökäten länteen ja kaakkoon. Tykistömme pommittaa vihollista Grigorovkin luona. Saur-Mogilan yllä ammuttiin alas juntan hävittäjä, lentäjä pelastautui heittoistuimella. Starobeshevon tietoilla tuhottiin vihollisen tarkastuspiste. Bezlerin joukkue löi vihollisen Gorlovkissa, yksi tankki tuhottiin. Kovat taistelut jatkuvat Debaltsevossa. 

Antifasistisen rintaman komentaja Igor Strelkov kieltää väliaikaisesti journalisteilta työskentelyn rintamalla. Selustassa toimittajat saavat työskennellä vapaasti. Kielto perustuu journalistien omaan turvallisuuteen sekä kansantasavallan joukkojen informaatioturvallisuuteen. Kiovan juntan joukot saattavat analysoida kuva- ja videomateriaalia operatiivisen tiedon saamiseksi. Erityisakkreditoinnilla rintamalle kuitenkin voi päästä.