Monday, July 21, 2014

Donetskin kansantasavallan edustuston tiedote no. 5 / 2014

Donetskin kansantasavallan edustusto Helsingissä tiedottaa: 

Venäjän sotilasjohto on tänään julkistanut tietoja ukrainalaisesta hävittäjästä, joka ampui alas malesialaisen matkustajakoneen. Teko osoittaa, että Washington on siirtynyt false flag terrori-iskuihin saavuttaakseen tavoitteensa eli vallanvaihdoksen Venäjällä. Kiovan juntta ei ole esittänyt ensimmäistäkään todistetta väitteelleen siitä, että tasavaltalaiset tai Venäjä olisivat ampuneet koneen alas.

Politologi Igor Panarin vaatii Haagin sotarikostuomioistuinta tutkimaan välittömästi juntan hallitseman Mirgorodin 831. taktisen lentoprikaatin toiminnan matkustajakoneen pudottamisessa. Malesian hallituksen on ehdottomasti osallistuttava tutkintaan.

Politologi Sergei Markov epäilee, että Kiovan juntta järjestää seuraavaksi terrori-iskun Euroopassa ja syyttää siitä Venäjää. Markovin mukaan lentokoneen pudotuksesta ovat vastuussa samat tahot, jotka järjestivät Maidanin joukkomurhan helmikuussa. Silloin tavoitteena oli Janukovichin syrjäyttäminen, kansallissosialistinen vallankumous ja sisällissodan lietsominen Ukrainaan, nyt tavoitteena on Putinin suistaminen vallasta, kaaoksen lietsominen Venäjälle, hyökkäys Krimille ja Mihail Hodorkovskin nostaminen Venäjän presidentiksi.

Markovin mukaan Poroshenko sopi koneen pudottamisesta CIA-kontaktiensa kautta Washingtonissa. Aikomuksena oli pudottaa kone Venäjän alueelle. Se olisi tehnyt Venäjän syyttämisen helpommaksi. Yhdysvaltain ja Ison-Britannian lehdistö syyttää kaikesta Venäjää. Yhdysvallat toimittaa juntalle lisää aseita Donbassin siviilien tuhoamiseksi ja värvää kouluttajia Puolasta. Amerikkalaiset ja britit ja heidän liittolaisensa eivät hyväksy mitään muuta versiota kuin kapinallisten ja heidän takanaan seisovan Venäjän syyttämisen. Euroopan poliitikot eivät pysty käsittelemään bakkanaalia, jossa lietsotaan hysteeristä vihaa Venäjää ja sen presidenttiä vastaan. Tämä todistaa, että nimenomaan Yhdysvallat on valinnut tämän strategian vallan vaihtamiseksi Venäjällä.

Malesialaiskone ammuttiin alas Kiovan juntan tietoisen operaation tuloksena. Uutena todisteena on juntan sisäministerin Avakovin levittämä video, jossa muka siirretään BUK-ilmatorjuntalaitetta Krasnodonissa. Novorossijan tasavallan television toimittajat ovat selvittäneet, että videota ei ole kuvattu antifasistien hallitsemassa Krasnodonissa vaan Krasnoarmeiskin kaupungissa, joka on juntan hallussa. Video esittää siis juntan hallussa olevia ilmatorjunta-aseita.

Ukrainan kriisi on levinnyt Turkkiin. Kemerissä venäläiset ja ukrainalaiset turistit aloittivat joukkotappelun. Ranskalaiset ja kaukasialaiset tappelivat venäläisten puolella, britit ja saksalaiset ukrainalaisten. Venäläiset voittivat tappelun, hotellin salkoon vedettiin Venäjän lippu.

Politologi Aleksander Dugin pitää yhdenkin lapsen murhaa julmana tekona, mutta ihmettelee, miksei kukaan puhu juntan Donbassin terroripommituksissa murhaamista lapsista, joita on jo enemmän kuin malesialaiskoneessa kuolleita lapsia. Dugin myös huomauttaa, ettei malesialaiskoneessa ollut kahdeksaakymmentä vaan kolme lasta. Duginin mukaan Venäjän on tehtävä ainoa oikea päätös ja aloittaa sotilasoperaatio Kiovan junttaa vastaan.

CIA-yhteyksistään tunnettu Viron kansalainen I. on vakoillut Donetskin kansantasavallan edustustoa Helsingissä, seurannut lähetystön henkilöstöä ja valokuvannut lähetystörakennusta sekä siihen liittyviä siviiliasuntoja. Viron kansalainen I. oli tätä ennen käynyt Puolassa hakemassa ohjeita. Lähetystö on ilmoittanut terroriuhkasta poliisiviranomaisille ja pyytänyt rikostutkintaa. Vakoojan henkilöllisyys on poliisin tiedossa.

Donbassin kansanarmeija on voittamaton!
Alas Kiovan fasistijuntta!