Tuesday, March 18, 2014

Krim on vasta alku

Täällä Moskovassa on helppo hymyillä. Koko Venäjä hymyilee. Venäläinen kevät on alkanut. Mutta täällä ollaan yhtä mieltä siitä, että nyt ei ole aikaa juhlintaan. Juhliminen ja euforia vain heikentää. Tämä on vasta alkua. Nyt otetaan kaikki takaisin. Venäjä ei enää koskaan peräänny, Venäjä menee vain eteenpäin.

EU julkaisi listan venäläisistä, joita vastaan on julistettu sanktioiksi matkustuskielto ja varojen jäädyttäminen. Täällä sanktioille vain nauretaan. Venäjän laki kieltää listan henkilöitä kaiken ulkomaisen omistuksen, joten sanktioilla ei ole mitään vaikutusta. Mutta ehkä sanktiot vain nopeuttivat krimiläisten pääsyä kotiin, joten kiitos EU! Sitä paitsi miksi kukaan haluaisi matkustaa EU:hun, sillä onhan meillä Krim!

Jokainen tuolle listalle päässyt saa täyden luottamukseni rehellisenä venäläisenä patrioottina ja ehdottomasti myös Suomen ystävänä.

Erkki Tuomioja jatkaa tannerilaista ristiretkeään Venäjää vastaan. Tanner-Tuomiojan mielestä Itä-Ukrainan venäläisillä ei ole mitään oikeutta puolustautua Kiovan fasistijuntan veristä terroria vastaan. Mutta vielä koittaa sekin päivä, kun Ukraina on vapautettu fasistijuntasta. Se päivä on lähellä! Silloin Tuomiojan ilme muuttuu entistäkin katkerammaksi ja synkemmäksi. Katsokaa miten tyrmistynyt se ilme on jo nyt!

Suomen ulkopolitikka ajoi karille samalla hetkellä, kun Putin pisti nimen Krimin liittämispaperiin. Suomi ei voi enää olla edes EU:n jäsen, koska kukaan ei halua. Kaikki suomalaiset haluavat nyt kilpaa irtisanoutua EU:n Venäjä-vastaisesta politiikasta. Suomen on nopeasti irtisanouduttava kaikesta EU-roskasta ja vapautettava Suomi EU:sta kokonaan. Eihän kukaan normaali suomalainen voi enää olla EU:ssa. EU on vain saastaa, joka häiritsee meidän normaalien suomalaisten normaalia elämää. Olemme saaneet EU:sta tarpeeksemme. Antakaa suomalaistenkin itse päättää omista asioistaan, kuten krimiläiset päättivät omistaan!

Venäjän medioissa esiintyy nyt päivittäin venäläisyyden ja euraasian imperiumin merkittävin tulkki Aleksander Dugin. Häntä on nyt kuunneltava, hänen jokainen sanansa on merkittävä muistiin ja opeteltava ulkoa. Dugin on kaikkien meidän paras ja uskollisin ystävämme. Venäjän valtamerilaiva on vaihtanut kurssia, suuri laiva on käännähtänyt raskaasti mutta varmasti. Enää Venäjä ei hajoa tai kituuta eteenpäin, nyt se ottaa kaiken takaisin. Dugin kertoo meille, mihin olemme matkalla.

Seuraavat siteeraukset on poimittu Duginin tänään RIA Novostissa julkaisemasta kirjoituksesta "Krim on vasta alku". Duginin mukaan Moskovan päättäväisestä oman etunsa suojelemisesta hyötyy koko ihmiskunta. "Venäjä on miehekkäästi torjunut amerikkalaisten hyökkääjien ja heidän EU-apulaistensa kiristyksen ja painostuksen", Dugin kirjoittaa. On syntynyt moninapainen ja oikeudenmukainen maailma yksinapaista amerikkalaista hegemoniaa vastaan, Dugin kirjoittaa. Krimin palauttaminen on suuri tapahtuma Venäjän historiassa. "Me elämme nyt uudessa maailmassa. Venäjä alkaa palauttaa historiallista ja geopoliittista suuruuttaan, muuttuen jatkuvasti tavallisesta Venäjästä Suur-Venäjäksi, Venäjä-firmasta venäläiseksi sivilisaatioksi." Krimin liittämispäivästä pitää tehdä kansallinen juhlapäivä, Dugin kirjoittaa. "Vasta nyt kävi oikeasti selväksi, että olemme irtautuneet hajoamisvaiheesta ja siirtyneet entisen mahtavuutemme palauttamisvaiheeseen", Dugin kirjoittaa. Venäjä on yltänyt suurvoittoon, mutta vain torjuntavoittoon. Sotaa ei vielä ole voitettu.

Seuraavaksi taistellaan Odessasta, Harkovista, Luganskista, Donetskista, Dneprepetrovskiksta, Nikolajevista, koska nekin kuuluvat meidän venäläiseen euraasialaiseen ortodoksiseen sivilisaatioomme, Dugin kirjoittaa. Ne ovat nyt joutuneet uusnatsien terrorin uhreiksi. Yhdysvallat nosti Kiovan aseellisessa vallankaapauksessa valtaan avoimia atlantisti-fasisteja ja rasisteja. "Jos emme puutu asiaan nyt, miljoonat kärsivät." Se mitä Ukrainasta on jäljellä, pitää jakaa kahtia. "Venäjä ei voi pettää miljoonia omia ihmisiään, venäläisiä ja venäjänkielisiä ja ukrainalaisia, jotka eivät alistu ihmisvihaajien juntalle. Joten missään tapauksessa ei saa rauhoittua ja rentoutua. Itä-Ukrainaa uhkaa verinen terrori."

Dugin vaatii myös Venäjää sisältä päin uhkaavan liberaalien ja uusnatsien viidennen kolonnan hävittämistä. "Jos haluamme säilyttää Venäjän, viides kolonna pitää hävittää, sota-ajan lakien mukaisesti." Dugin kirjoittaa: "Venäläinen kevät on alkanut. Se merkitsee todellista venäläistä uudelleensyntymää. Tässä tilanteessa ja taistelussa Ukrainasta Venäjä uudistuu, puhdistuu, vapautuu. Meidän on oltava järjestyksen, laillisuuden, oikeudenmukaisuuden, henkisyyden ja moraalin esimerkki maailmalle. Se ei sovi yhteen oligarkian, korruption, roskaviihteen ja dekadentin postmodernin kulttuurin kanssa. Krimi ja Ukraina vaativat Venäjältä puhdistautumista, meidän henkisen venäläisen identiteettimme palauttamista, venäläisen aatteen paluuta", kirjoittaa Dugin.

Eläköön vapaa Krim!
Alas Kiovan fasistijuntta!
Suomi vapaaksi EU-saastasta!