Monday, December 18, 2017

Sauli Niinistö ja Suomen puolueettomuus NATO:n kostoiskun ja hyökkäyksen kohteena

Helsingin Sanomat on NATO:n agentuuri, joka viikonloppuna toteutti Sauli Niinistön vastaisen kostoiskun. On turha puhua mitään journalismista, lähdesuojasta, tiedustelulaeista, sananvapaudesta jne. Helsingin Sanomilla ei ole tässä mitään journalistisia tavoitteita. HS ajaa ainoastaan ja on aina ajanut, NATO:n ja angloamerikkalaisten tiedustelupalvelujen etuja ja intessejä. 

Viime päivinä Niinistö on tehnyt paljon sellaista mitä NATO ja angloamerikkalainen Venäjä-vastainen blokki ei hyväksy: ilmoittanut että ei kannatakaan Suomen NATO-jäsenyyttä, kieltäytynyt tekemästä mitään Suomeen avatun Donetskin kansantasavallan edustuston purkamiseksi, lisäksi Niinistö on tavannut Venäjän presidentin useita kertoja, eikä ole suostunut esiintymään Venäjän vastaisen pakoterintaman vahvimpana pilarina.  

HS:n jutun ideana oli julkaista tieto siitä, että sen hallussa on salassa pidettävää materiaalia. Varsinaisia otteita materiaalista julkaistiin vain kolme pientä ja vanhaa kappaletta, tarkoituksena todistaa, että materiaali on HS:n hallussa ja sitä on joka tapauksessa paljon enemmän.

Kysymyksessä on Suomen valtiojohtoon kohdistunut kiristys ja uhkaus. HS voi luovuttaa materiaalin eniten haluavalle, julkaista sitä lisää, antaa julkaistavaksi muualla, myydä, kaupata jotakin vastiketta vastaan, uhkailla ja kiristää ketä tahansa: valtiojohtoa, armeijaa, poliisia.

Salaiset tiedot tuskin ovat peräisin suomalaiselta taholta, ne on voitu saada myös ulkomailta tai NATO:n vakoiluintressejä ajavalta Helsingin Hybridiosaamiskeskukselta, jolla on täydellinen syytesuoja, sinne ei voi tehdä kotietsintää eikä sen työntekijöiden tarvitse noudattaa mitään oikeuden päätöksiä.

Ei kai kukaan väitä, että asiaan osallistuneet "toimittajat" olisivat mitään muuta kuin NATO:n kuuliaisia agentteja ja asiamiehiä, jotka vuositolkulla ovat tehneet kaikkensa vain ja ainoastaan Suomen NATO-kannan muttamiseksi. Helsingin Sanomat ei ole "lehti" vaan NATO:n vakoilu- ja tiedotuskeskus sekä angloamerikkalaisten erikoisoperaatioiden tukikohta.

Niinistö on joutunut samanlaisen NATO:n sotilaallisen hybridioperaation kohteeksi kuin presidentit Trump, Zeman tai Dodon. Heidät yritetään lamauttaa ja heidän yrityksensä kehittää Venäjä-suhteita estää. 

Meneillään on NATO:n vakava hyökkäys Suomen itsemääräämisoikeutta ja puolueettomuuta vastaan. NATO:n tavoitteena on agentuurinsa (Helsingin Sanomat) avulla kompromettoida Niinistö Venäjän silmissä sekä estää Niinistön pragmaattinen ulkopolitiikka ja mitätöidä Suomen puolueettomuus. 

NATO:n tavoitteena on ainoastaan vaikuttaa Sauli Niinistön tahtoon, saada hänet tottelemaan ja saamaan hänet antamaan NATO:n intressien mukaisia lausuntoja. 

Asiaan liittyvä suomalaisten ja venäläisten asiantuntijoiden lehdistötilaisuus huomenna Moskovassa Natsional-hotellin Novgorod-salissa klo 12 (os. Punainen tori).