Sunday, December 24, 2017

Norja sai maksaa Helsingin Sanomien maanpetoksesta

"Venäjän reaktio on symmetrinen ja oikeutettu. On täysin luonnollista, että NATO-maa Norja pantiin maksamaan Washingtonin Helsingissä toteuttamasta likaisesta operaatiosta."

Kansainvälisessä politiikassa on tapana vastata epäystävällisiin tai vihamielisiin tekoihin saman mittaluokan vastatoimilla. Äskettäin Moskovassa pidätettiin Norjan kansalainen, jota epäillään vakoilusta NATO:n hyväksi ja häntä uhkaa 20 vuoden vankeus.

Norjalaisen pidätys on selvä vastaus Helsingin Sanomille, joka viikko sitten esitteli varastettuja Suomen sotilastiedustelun Venäjää koskevia asiakirjoja. HS antoi ymmärtää, että sillä on niitä hallussaan runsaasti. Laajan salassa pidettävän sotilastiedustelun materiaalin varastaminen ja hallussapito on teko, joka uhkaa lukuisia ihmishenkiä.

Venäjä ei tietenkään voi vastata Suomelle, koska on selvää, että HS:n temppu ei ole Suomen vaan Washingtonin operaatio Suomen maaperällä Venäjää vastaan. Sitä paitsi Suomen viranomaiset ovat jo vastanneet asianmukaisesti, käynnistämällä rikostutkinnan epäillystä maanpetosrikoksesta ja kohdistaneet tutkinnan HS:n toimittajiin.

Venäjän reaktio on symmetrinen ja oikeutettu. On täysin luonnollista, että NATO-maa Norja pantiin maksamaan Washingtonin Helsingissä toteuttamasta likaisesta operaatiosta.

Asia tuotiin esiin Venäjän 1-kanavan raportissa (https://www.vesti.ru/videos/show/vid/740076/#), jossa pidätetty norjalainen vakoilusta epäilty henkilö rinnastetaan HS:n Laura Halmiseen. Lisäksi tv-raportissa todetaan muun muassa, että Suomen tiedustelu on rauhanomainen, kun taas NATO:n tiedustelu on vihamielinen.

Laura Halminen on nyt maailmankuulu sen takia, että HS itse nosti hänet esiin ja tekaisi hänestä eräänlaisen pääepäillyn. HS kertoi Halmisen kotiin tehdystä kotietsinnästä, mikä on yksityiselämän piiriin kuuluva asia.

Meneillään olevalla HS-skandaalilla ei ole mitään tekemistä sananvapauden, journalismin, tiedustelulakien tai lähdesuojan kanssa. Kyseessä on yksinkertaisesti Washingtonin häikäilemätön operaatio Venäjää vastaan ja HS on tässä NATO:n rikollinen sillanpääasema Helsingissä.

Tuskin sen vaarallisempaa rikosta on olemassa, kuin varastaa puolueettoman Venäjän naapurimaan sotilastiedustelun salaisia asiakirjoja ja uhata niillä Venäjää. HS pitää näitä asiakirjoja hallussaan, kiristäen Suomen puolustusvoimia ja sotilaspoliittista johtoa. Suurempaa merkitystä ei ole edes sillä, mitä näistä asiakirjoista on julkaistu. Niitä julkaistiin vain tarpeeksi sen osoittamiseksi koko maailmalle, että HS pitää niitä hallussaan.

Kysymyksessä on myös vihamielinen sotilaallinen operaatio Suomen puolustusvoimia vastaan. Laajan salassa pidettävän sotatiedustelun materiaalin varastaminen ja hallussapito on teko, joka uhkaa lukuisia ihmishenkiä.

Tämä on ymmärretty Moskovassa selvästi.

Paljon on puhuttu niin sanotuista hybridioperaatioista. On kerrottu, että niiden tarkoituksena on aiheuttaa sekasortoa, hämmenystä, uusia jakolinjoja, kiistelyä, riitelyä, horjuttaa valtioita. Juuri tästä Washingtonin masinoimassa, Helsingin Sanomiin tukeutuvassa operaatiossa on kysymys. Kysymyksessä on sataan vuoteen häikäilemättömin isku Suomen puolueettomuutta, presidenttiä ja puolustusvoimia vastaan, tarkoituksena horjuuttaa Suomen puolustusvoimien uskottavuutta, presidentin asemaa ja Suomen puolueettomuutta.

Ei tule onnistumaan.

Poliisille tulee tietysti antaa työrauha, mutta ihmettelen, miksei poliisi pyydä puolustusvoimilta virka-apua Sanomatalon valtaamiseksi sotilaspoliiseilla ja Helsingin Sanomien henkilöstön siirtämiseen erityiseen pidätyskeskukseen kuulusteluja yms. varten. Sanomatalo pitäisi myös piirittää paseilla.

P.S.
Oikein mukavaa joulua kaikille!