Saturday, July 25, 2015

Aamulehti paljasti HS:n ja YLE:n presstituuttien levittämän CIA-disinformaation

Heinäkuun alussa CIA sai ujutettua Suomen mediaan disinformaatiota muka pohjoiskorealaisesta loikkarista, joka tuli Suomeen mukanaan 15 gigaa tietoa ihmiskokeista. Asia nostettiin mediaan samaan aikaan kun Suomessa alettiin kummeksua sitä, miksi Suomen ulkoministeri ja presidentti CIA:n ilmeisestä määräyksestä estivät Venäjän Etyj-delegaation saapumisen Helsinkiin ja siten romuttivat koko järjestön ja tuhosivat Suomen ja Venäjän suhteet. CIA:n tarkoitus oli siirtää julkinen mielenkiinto Etyj-skandaalista keksittyyn loikkariin ja näin estää CIA:ta uhkaavan Etyj-skandaalin laajeneminen. Suomen valtamedia levitti CIA:n valhetta plemattomasta loikkarista totena televisiossa, radiossa, netissä ja lehdissä, vaikka tiesi uutisen valheelliseksi. 

"Pohjoiskorealainen biokemiallisten aseiden asiantuntija on loikannut Suomeen kesäkuun alussa mukanaan gigatavujen verran todisteita ihmiskokeista, kertoi eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap torstaina. 47-vuotias tutkija, jonka sukunimeksi kerrotaan Lee, työskenteli mikrobiologisessa tutkimusyksikössä Ganggyessa, Chagangin provinssissa lähellä Kiinan rajaa."

Näin kirjoitti HS heinäkuun alussa peräti kolmen (!) presstituutin "toimittamassa" jutussa otsikolla POHJOISKOREALAINEN TUTKIJA LOIKANNUT SUOMEEN, MUKANA TODISTEITA IHMISKOKEISTA. 

Samaan aikaan NATO:n pää-äänenkannattaja Suomessa, epäluotettavista trollijutuistaan kuuluisa YLE levitti samaa tietoa ympäri vuorokauden radiouutisissa, netissä, televisiossa ja somessa. YLE:n perättömät väitteet "kahdesta lähteestä" ja HS:n valheelliset yksityiskohdat antavat vaikutelman uskottavasta tiedosta. 

Tosiasiassa Suomen valtamedian levittämä "uutinen" oli täydellistä valhetta. Mitään turvapaikanhakijaa ei ole edes olemassa, eikä mikään asiaa koskeva väite pidä paikkaansa.

Näin CIA manipuloi Suomen mediaa ja mielipiteitä ujuttamalla valhetiedon kaikille kanaville. Tarkoitus oli estää avoin keskustelu siitä, miten Sauli Niinistö ja Timo Soini olivat CIA:n määräyksille nöyrinä ja tottelevaisina estäneet Venäjän delegaation pääsyn Etyj-kokouksiin Helsinkiin ja siten pilanneet Suomen ja Venäjän suhteet ja romuttaneet koko Etyj-järjestön.

Kun Suomessa keskustelu Etyj-skandaalista alkoi käydä liian kuumana, CIA päätti ujuttaa Suomen mediaan disinformaatiota, joka jättäisi Etyj-skandaalin ainakin hetkeksi varjoonsa.

On selvää, että Suomen mediaan onnistuneesti levitetyn disinformaation takana oli USA. Se levitti disinformaation Suomeen eteläkorealaisen "uutistoimiston" kautta. Etelä-Korea on USA:n miehitysaluetta, jonka mediat ovat täysin USA:n kontrollissa. Tapansa mukaan YLE ja HS levittivät CIA-disinformaation nöyrästi eivätkä ole tähän päivään saakka oikaisseet täysin häikäilemättömiä valheitaan.

Toistaiseksi HS-YLE-CIA-klikin disinformaatioon on puuttunut vain yksi media.

Tänään Aamulehdessä, tosin vain paperille painetussa toimittaja Rami Niemisen juttu on otsikoitu: LOIKKARIUUTINEN OLIKIN ANKKA -- POHJOISKOREALAISTA TUTKIJAA ON ETSITTY EUROPARLAMENTISSAKIN. Tässä muutama sitaatti Niemisen jutusta:

"Vaikuttaa siltä, että Suomeen loikannutta pohjoiskorealaista tutkijaa ei ole olemassa. Heinäkuun alussa useat mediat lainasivat Etelä-Korean tietotoimisto Yonhapin uutista, jossa kerrottiin 47-vuotiaan tutkijan paenneen Filippiinien kautta Suomeen kesäkuun alussa." 

"Mitään todisteita loikkarista ei ole tullut ilmi. Maahanmuuttoviraston puolivuotistilaston mukaan Suomeen ei ole saapunut tammi–kesäkuussa yhtään turvapaikanhakijaa Pohjois-Koreasta." 

"Alkuperäisen uutisen mukaan tutkijalla olisi ollut tuomisinaan 15 gigatavua tietoa Pohjois-Korean ihmiskokeista, jotka hän haluaa paljastaa. Tutkijan kerrottiin esiintyvän Euroopan parlamentille heinäkuun aikana." 

"– Mekin selvitimme asiaa viikon verran kissojen ja koirien kanssa komissiota myöden. [Heidi Hautalan avustaja] Saarteisen mukaan Hautala olisi halunnut tavata loikkarin, mutta edes ihmisoikeusjärjestöillä, europarlamentin viestinnässä tai Etelä-Korean lähetystöllä ei ollut moisesta tyypistä mitään tietoa."

On kuvaavaa, että HS tai YLE eivät mitenkään ole oikaisseet levittämäänsä disinformaatiota. Netissä ei ole minkäänlaisia oikaisuja, Aaamulehdenkin juttu on vain printtilehdessä. Tämä todistaaa miten uskollisia YLE:n ja HS:n presstituutit ovat CIA:n käskyille ja miten nöyrästi he palvovat ainoata jumalaansa NATO-aurinkoa.