Monday, July 27, 2015

Pyyntö perussuomalaisten puolueen lakkauttamiseksi

Avoin pyyntö oikeusministeriölle

Helsingin yliopiston oikeussosiologian dosentin ominaisuudessa pyydän oikeusministeriötä ystävällisesti ryhtymään viipymättä toimenpiteisiin perussuomalaiset-puolueen lakkauttamiseksi Pariisin rauhansopimuksen 8 artiklan perusteella.

Norjan monikulttuurin vastaisen hirvittävän joukkomurhan vuosipäivänä on perussuomalaisten kansanedustaja, puolueen siihen mitenkään puuttumatta, levittänyt fascistisen ja uhkaavan manifestin, jossa vaaditaan monikulttuurisen yhteiskunnan hävittämistä. Sitä ennen useat em. puolueen fascistisiiven kannattajat ovat levittäneet ja edelleen levittävät uhkauksiaan monikulttuurisuuden hävittämiseksi.

Perussuomalaiset-puolueen lakkauttamiseen velvoittaa Pariisin rauhansopimuksen artikla 8, joka on voimassaolevaa lainsäädäntöä:

Suomi, joka välirauhansopimuksen mukaisesti on ryhtynyt toimenpiteisiin hajoittaakseen kaikki Suomen alueella toimivat fascisminluontoiset poliittiset, sotilaalliset tai sotilaallisluontoiset järjestöt sekä muut järjestöt, jotka harjoittavat Neuvostoliitolle tai muille Yhdistyneille Kansakunnille vihamielistä propagandaa, sitoutuu olemaan vastaisuudessa sallimatta senluontoisten järjestöjen olemassaoloa ja toimintaa, joiden tarkoituksena on kieltää kansalta sen demokraattiset oikeudet.

Lisäys:
Kommentoin tiistai-aamuna Moskovan Radio Sputnikin klo 8 uutisille, että Immosen lausunto ei edusta suomalaisten yleistä mielipidettä. Suomen politiikka on maahanmuuton suhteen liberaalia ja suvaitsevaista. Kysymys on perussuomalaisten fasistisiiven kapinasta. Immonen edustaa äärioikeistolaista ja fasistista "Suomen Sisu"-salaseuraa, jonka jäseniä on soluttautunut perussuomalaisten kautta eduskuntaan ja europarlamenttiin. Natsiretoriikallaan Immonen yllyttää monikulttuurisen yhteiskunnan tuhoamiseen. Immonen on aiheuttanut ison poliittisen skandaalin, joka johtaa perussuomalaisten hajoamiseen tai siirtymisen oppositioon. Kuuntele haastatteluni Moskovan Radio Sputnikille tästä:P.S.
Fasismin vastainen taistelu Euroopassa jatkuu! Lue Matti Rossin Raunioista nousee Donbass, ensimmäinen rehellinen suomalaisen palkitun kirjailijan arvio Donbassin vapausssodasta. Kirjan voit tilata klikkaamalla tästä.