Saturday, April 4, 2015

Nato-trolli – EU:n hybridisotilas

Näin toimii Nato-trolli – EU:n hybridisotilas:

1) Aluksi se esiintyy sosiaalisessa mediassa naamioituneena, ei omilla kasvoillaan.

2) Sen kaikki postaukset suuntautuvat Venäjää vastaan.

3) Trollilla itsellään ei ole mitään omaa sanottavaa, eikä se pysty teoreettiseen eikä edes poliittiseen keskusteluun. Se ei pysty luomaan mitään omaa kielellistä, loogista ja asiasisältöistä tekstiä.

4) Se siirtää vain lännen sotapropagandaa, kuten kuvamateriaalia ja niihin liitettyjä sotaan kiihottavia tekstin pätkiä, pelottelumielessä ja varoen puuttumasta yhteiskunnallisen tai inhimillisen elämän puoliin. Sen tähtäimessä on vain tuleva suursota.

5) Trollin postaukset ovat psykopaattisia, eli toisen ihmisen täydelliseen hyväksikäyttämiseen pyrkiviä fantasioita ja ihmistä fasistisesti halveksivia näkemyksiä.

6) Trollin tehtäväalue vastaa sotarintaman tarpeita. Se ei siis puutu suoranaisesti Suomen sisäisiin asioihin, vaan ainoastaan Venäjän asioihin suomalaisten nimissä. Se kertoo siitä, että trolli on Naton ja EU:n palkkalistoilla.

7) Nato-trolli nauttii presidentin ja maan hallituksen ja EU:n luottamusta ja toimii niiden antamien hybridisodankäyntii kehitettyjen ohjeiden mukaan.

9) Trollauksen peruspyrkimys on nostattaa Suomen kansassa vihaa Venäjää kohtaan, jotta suomalaiset olisivat suopeita Naton jäsenyyteen ja Suomen saattamiseen sotatantereeksi.

9) Trollin tehtävään liittyy EU:n, Naton ja USA:n esittäminen vapauden, inhimillisyyden ja demokratian pyyteettöminä edustajina. Tällä pyritään Nato-myönteisyyden lisäämiseen.

10) Nato-trolli on Suomen kansan vihollinen.MITEN TORJUMME TEHOKKAAMMIN NATO-TROLLAUSTA?
MITEN PALJASTAMME SUOMEN KANSAN VIHOLLISET?
MITEN TORJUMME NATO:N JA USA:N SOTILAALLISEN AGGRESSION SUOMEA VASTAAN?
Lähde:
Heikki Typön tekstin pohjalta muokannut J.B.