Saturday, October 27, 2012

Suomalaismedia levittää väärää tietoa Venäjän median asenteesta Bäckmaniin

Joissakin lehdissä on viime päivinä väitetty, että Venäjän media olisi "unohtanut" minut tai peräti "kääntänyt selkänsä" minulle. 

Tosiasiassa vaikkapa Yandex-hakukoneen avulla on helppo tarkistaa, että olen esiintynyt 2-3 viime päivän aikana runsaaasti Venäjän mediossa eri asioiden yhteydessä. Venäjän mediat ovat kirjoittaneet minuun ja perheeseeni kohdistuneista uhkauksista ja parjauskampanjasta, hakukoneen mukaan minä olen kommentoinut ainakin 85 tiedotusvälineessä (tv-kanavat, radiokanavat, uutisportaalit) venäläisnaisen lapsien vapautumista, lisäksi on kerrottu Anton-kirjastani, on uutisoitu Suomen OM:n levittämistä vääristä tiedoista liittyen Haagin sopimusten voimassaoloon jne. jne. jne. 

Venäjän medioissa on tietysti käyty vuosia monipuolista ja kriittistä keskustelua esimerkiksi Suomen lastensuojelusta. Tämä vain osoittaa, että Venäjällä on enemmän sananvapautta kuin Suomessa. 

Suomen medioissa on kokonaan vaiettu mielenosoituksista, joita muutaman viime päivän aikana on järjestetty Suomen suurlähetystöä vastaan Moskovassa ja konsulaattia vastaan Pietarissa. Mielenosoituksissa on mm. vaadittu Suomen rankaisemista.