Thursday, April 28, 2011

Rakastan sinua Sofi Oksanen

Ulkomaiden eräs tunnetuin Suomi-asiantuntija Sofi Oksanen sanoo Italian lehdissä, että perussuomalaiset ovat natseja.

Ulkomaiden eräs tunnetuin Suomi-asiantuntija Johan Bäckman sanoo Moskovan lehdissä, että perussuomalaiset ovat natseja.

Tätä kovempaa iskua Suomi-brändityöryhmälle voi tuskin antaa (ottaen huomioon, että ryhmän vetäjät ovat itsekin natseja).

Parisen vuotta sitten kuopiolainen kaupunginvaltuutettu Heidi Komulainen (vas.) kirjoitti blogiinsa, että Sofi Oksanen on natsi, ja kysyi Sofilta yleisötilaisuudessa, miksi tämän kirjat ovat niin neuvostovastaisia.

Sofi Oksanen on nyt huomannut, että häntä on huijattu. Halpaan neuvostovastaiseen ja russofobiseen sabluunaan kyhätty rasistis-fasistinen Puhdistus, jota Sofi erään väitteen mukaan ole edes itse kirjoittanut, myi kuin häkä juuri samasta syystä kuin persut saivat ääniä.

Mutta kyllä natsi saa aina anteeksi kun katuu.

Urho Kekkonen ymmärsi kyllä ryhtyä antifasistiksi jo 1943. Myöhemmin hänestä tuli Suomen historian suurin antifasisti.

(Maailmanhistorian suurin antifasisti on tieysti itseoikeutetusti Stalin -- lausuntoni, jonka Yle harmikseni sensuroi alkuviikosta näytetystä Dosentti vai desantti -dokumentista.)

Eetterissä on jo pantu merkille, että syömme Sofin kanssa nyt samaa safkaa. Voi olla, että meistä tulee erottamattomia ystäviä.

Kutsun Sofin nyt kahville puhumaan siitä, miten voisimme tehokkaammin torjua perussuomalaista fasismia. Ei vain Italian ja Venäjän lehdissä, vaan koko maailmassa.

Sofi, lähdetään yhdessä Moskovaan.