Sunday, March 6, 2011

Viron apartheidhallinto järjesti taas laittomat vaalit

Suomenlahden etelärannalla valtaa pitävä apartheidhallinto, joka käyttää itsestään valheellista nimitystä "Viron tasavalta", järjesti taas laittomat vaalit. Kuten arvata saattaa, meno jatkuu entisellään.

Apartheidhallinto ei salli vapaita vaaleja, sillä noin kolmannes alueen väestöstä on suljettu valtakunnallisten vaalien ulkopuolelle epäluotettavana aineksena, vaikka he olisivat syntyneet Virossa ja maksaneet sinne koko ikänsä veroja. Kun kolmannes väestöstä ei saa äänestää, on selvää, että mistään demokratiasta ei voi olla kyse.

Äänioikeden voi saada nöyryyttävissä kansalaisuutesteissä, joissa varmistetaan hakijan lojaali venäläisviha.

Kuten tiedetään, apartheidhallintoalueen väestöstä noin kolmannes on venäläisiä. Jokainen yritys saada venäläiset mukaan politiikkaan torpedoidaan demokratian vastaisen salaisen poliisin, niin sanotun suojelupoliisin (Kaitsepolitsei eli Kapo) toimesta. Sen pahimpia vihollisia ovat demokraatit ja totuudenpuhujat.

Kapolla on valta määrätä kenelle tahansa EU-kansalaiselle maahantulokielto Viroon tai EU:n ulkopuolisen maan kansalaiselle pysyvä maahantulokielto koko Schengen-alueelle, mitä mahdollisuutta se tehokkaasti käyttää demokratian vastaisessa taistelussa.

Viron media on täysin apartheidhallinnon talustusnuorassa, sillä kaikki Viron niin sanottujen tiedotusvälineiden toimittajat ovat suoraan tai välillisesti Kapon palveluksessa. Kaikki mitä Viron mediat kirjoittavat, on Kapon etujen mukaista.

Kapon propagandan tunnistaa parhaiten siitä, että siinä kaikkia demokraattisia voimia kutsutaan "ääriliikkeiksi". Tosiasiassa Viron apartheidhallinto on nostanut valtaan kiihkokansallisen ääriliikkeen, joka palvoo fasismia ja vihaa demokratiaa. Se pelkää eniten omaa kansaansa, sekä venäläisiä että varsinkin virolaisia.

Viron apartheidhallinto onkin demokraattisen kehityksen sijaan ryhtynyt panostamaan informaatiosodankäyntiin, mikä käytännössä merkitsee nettikiusaamista Naton tuella. Tätä varten Viroon perustettiin amerikkalaisten rahoilla kybersodankäynnin videopeliluola.

Homma alkoikin loistavasti, kun apartheidhallinnon lojaali asiamies Kaja Kunnas, joka saa kirjoittaa Helsingin Sanomiin, arvioi Viron apartheidvaaleja sukupuolten välisen tasa-arvon kannalta. Naisia kuulemma kaivataan parlamenttiin enemmän. Tällä "nerokkaalla" tempulla suomalaisen lukijan päätä onnistuttin sekottamaan sen verran, että venäläisten ihmisoikeuksien polkeminen ei tullut heti mieleen.

Kaja Kunnaksen puolustukseksi on toki lausuttava, että yksikään demokraattisesti ajatteleva rehellinen kirjeenvaihtaja ei tietenkään saisi toimia Virossa päivääkään, sillä Kapo järjestäisi hänelle riittävästi ns. ongelmia ja ajaisi lopulta maasta.

Sitten Helsingissä piti kuulemma 1.3.2011 vaaleja koskevan "tiedotustilaisuuden" Iivi Anna Masso, apartheidhallinnon vankkumaton puolustaja, jonka kaikki lausunnot ovat Kapon intressien mukaisia. Hänkin saa yllättävän vapaasti hallita Suomen medioissa apartheidhallintoa koskevaa tiedotusta, jonka mukaan kysymyksessä olisi "Viron tasavalta".

Ongelma on siinä, että todellista tietoa ei saa juuri millään, sillä Kapo hallitsee Viron sisäistä informaatiotilaa täysin suvereenisti.

Vähän aikaa sitten Narva-Jöesuussa järjestettiin lapsellinen vakoojakokous, johon osallistui peräti sata ihmistä. Virallisesti kokouksen aiheena oli kuulemma "psykologinen puolustus". Kysymys oli siis eräänlaisesta terapiaistunnosta. Viron presidentin johdolla kuulemma kehiteltiin uusia keinoja nettikiusaamisen tehostamiseksi. Tilaisuuteen osallistui monia suomalaisiakin nimiä, jotka ovat rakentaneet uraansa Suomen kautta Venäjää vastaan käydyllä informaatiosodalla. Toivottavasti terapiaistunto oli heille hyödyksi.

On tietenkin väärin sanoa, että Viron laiton apartheidhallinto olisi vain venäläisvastainen, sillä se on ennen muuta ihmisvastainen ja siis myös virolasvastainen.

Viron apartheidhallinto on laiton miehityshallinto, joka terrorisoi kansaa poliittisella vainolla.

Virolaiset ovat poliittisen sorron uhreja, sillä he eivät saa ajatella vapaasti.