Sunday, August 13, 2017

Mahtaisi Isä Aurinkoinenkin yllättyä jos kuulisi. Janitskiniin kohdistuvan poliittisen vainon vaiheet

Mitähän siitä seuraisi, jos Venäjä vaatisi Interpolin kautta tunnetuimman oppositiomedian syöpää sairastavan päätoimittajan vangitsemista ja luovutusta "tekijänoikeusrikoksen" ja "kunnianloukkauksen" perusteella? Varmaan nousisi kauhea kansainvälinen haloo. Nyt sen sijaan on ihan normijuttu, että Janitskin on linnassa ilman ensimmäistäkään syytettä tai tuomiota, sen perusteella, että häntä "halutaan kuulustella".

Janitskiniin kohdistuvan poliittisen vainon tähänastiset vaiheet:

1) MV-lehti aloittaa Espanjassa elokuussa 2014, suosio kasvaa ja pian alkaa massiivinen parjauskampanja Janitskinia vastaan kaikissa Suomen valtamedioissa.

2) Valtamedia aloittaa ajojahdin kaikkia MV-lehdessä mainostavia yrityksiä vastaan. Janitskin menettää mainostulonsa.

3) Valtapuolueet esittävät nuorisojärjestöjensä kautta vaatimuksen MV-lehden sulkemisesta. Ei kuitenkaan suljeta.

4) Valtamedian taustayhtiöt nostavat Janitskinia vastaan rikosasiat tekijänoikeusrikoksista, koska MV siteeraa valtamediaa.

5) Poliisi pyytää kansalaisia tekemään ilmoituksia MV-lehteä vastaan. Poliisi kertoo, että näin on saatu kasaan puolensataa rikosepäilyä Janitskinia vastaan.

6) Helsingin käräjäoikeus vangitsee Janitskinin poissaolevana, koska häntä on kuulemma pakko kuulla juuri Suomessa. KKO vahvistaa vangitsemisen. Yhtään syytettä ei ole nostettu, tuomiosta puhumattakaan.

7) Toivorikkaat Suomen viranomaistahot valmistelevat Janitskinille paikkoja mielisairaalassa ja vankilassa.

8) Janitskin pidätetään Barcelonasssa ja huumataan, kuljetetaan raudoitettuna eri paikkojen välillä ja mm. Madridiin.

9) Pettymys on suuri ja karvas, kun Madridin oikeus päästää Janitskinin vapaalle jalalle. Valtamedia ei voi uskoa tapahtunutta.

10) Poliisi pyyttää oikeudelta MV-lehden sulkemista. Käräjäoikeus ei kuitenkaan suostu siihen.

11) Rikosepäilyjä lisätään, koska Janitskin kerää rahaa mm. oikeuskuluihin. Se on kuulemma tietenkin laitonta rahankeruuta. Vangitseminen uusitaan.

12) Janitskiniin on tämän kuluessa saatu tartutettua pahanlaatuinen syöpä. Janitskin käy leikkauksissa Andorrassa.

13) Andorra pidättää Janitskinin juuri ennen syöpäleikkausta ja heti edellisestä leikkauksesta toipumisen ollessa kesken. Janitskinia retuutetaan sairaalan ja vankilan välissä.

14) Janitskinin suomalaista asianajajaa ollaan erottamassa asianajajaliitosta nopeutetulla menettelyllä, valtamedian massiivisen painostuksen säestämänä.

15) Tärkeä elementti Janitskin-vainosssa on oikeuskanslerin viran lamauttaminen tilapäisesti. Oikeukansleri on ylin lainvalvoja. Kas kummaa, Janitskin-vainon aikana oikeuskansleria ei ole voitu nimittää. Suvakeille on tärkeää, että kukaan ei puutu vainoon.

Miten tarina jatkuu, sitä emme tiedä, mutta suvakkien tärkein päämäärä on tietenkin Janitskinin murhaaminen.

Myös jokainen Janitskinin tukija saa pian huomata joutuvanssa painostusten ja uhkailujen kohteeksi, etenkin jos tukijalla on vähänkin vaikutusvaltaa.

Suomen valtio on kuluttanut Janitskin-jahtiin miljoonia, mutta ei ole päässyt yhtään lähemmäksi tavoitettaan. Monikymmenpäinen lauma toimittajia, viranomaisia ja suvakkeja jahtaa Janitskinia yötä päivää. Janitskin itse on kuluttanut puolustamiseensa satoja tuhansia. Suomen viranomaistahot lähtevät siitä että Janitskinin oma rahankäyttö on kuitenkin rikos.

Mahtaisi Isä Aurinkoinenkin yllättyä jos kuulisi?