Saturday, September 26, 2015

Suomalainen vapaaehtoinen haavoittui Donbassissa

Yksi Donetskin kansantasavallan suomalaisista vapaaehtoisista, Petri Viljakainen (kuva yllä), on haavoittunut Donbassissa. Ukrainan joukkojen ampuma luoti tai sirpale raapaisi häntä selästä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy (ei heikkohermoisille).
Tämä todistaa, että Ukrainan fasistijuntan natsiarmeijat ovat jatkaneet ampumista ja siviilikohteiden pommittamista tulitauosta huolimatta. Pyydämme Suomen viranomaisia tutkimaan asiaa murhayrityksenä, sillä Ukrainan natsiarmeijat ampuvat suomalaisia vapaaehtoisia tulitauosta huolimatta. Vastuussa on myös Suomen valtamedia, joka jatkuvasti kiihottaa ja yllyttää Kiovan junttaa siviilien ja Donbassin puolustajien murhaamiseen. Pyydämmekin poliisia myös tutkimaan, missä määrin HS:n ja YLE:n toimittajat ovat vastuussa suomalaisen vapaaehtoisen joutumisesta hengenvaaraan.

Viljakaisen haavoittuminen osoittaa sankaruutta ja todistaa, että hän puolustaa Donbassin venäläistä maata henkensä uhalla. Haluatko rehellistä tietoa Ukrainan kriisistä? Tilaa Matti Rossin Raunioista nousee Donbass, ainoa suomenkielinen tietokirja, joka kertoo Ukrainan kriisin tapahtumat ja niiden syyt rehellisesti. Kirjan voit tilata tästä linkistä.