Monday, August 24, 2015

Janus Putkonen tapasi Donbassin kauniin Jelenan. Tuokiokuvia Donetskin kansantasavallasta

Sota nostaa esiin ihmisen parhaat puolet. Donbassin kaunis Jelena on peloton rintamakirjeenvaihtaja. Janus Putkonen on kansainvälisen DONi-mediakeskuksen uupumaton päällikkö. Petri Viljakainen on Donetskin kansantasavallan suomalaisen vapaaehtoisjoukkueen komentaja. 

Donbassin kaunis Jelena poseeraa seuranaan Donetskin kansantasavallan puolustusminiseri Basurin. Sota nostaa esiin jalot tunteet. Näiden ihmisten kasvoista paistaa miehekkyys, pelottomuus, lähimmäisenrakkaus, jalomielisyys, ahkeruus, rohkeus ja uhrautuvaisuus. Ne ovat tunteita, jotka yhdistävät Donbassin puolustajia. Täällä ei ole Helsingin Sanomien rasistien iljettäviä pikku valheita, homoparaateja eikä perussuomalaisia uusnatseja. 

DONi-mediakeskuksen päällikkö Janus Putkonen kuuntelee Donbassin surevia leskiä ja naisia, jotka ovat menettäneet läheisensä Kiovan juntan terroripommituksissa. Putkonen on ainoa suomalainen toimittaja, jolla on aikaa jalomielisyyteen. Muut suomalaiset toimittajat haluaisivat murhata lisää Donbassin siviiilejä, kuten YLE-HS-UPI:n natsimedioista saamme päivittäin lukea. 


Donetskin kansantasavallan armeija kouluttaa suomalaisia vapaaehtoisia Donbassin puolustukseen. Seuraa yllä olevasta videosta Petri Viljakaisen (mustassa t-paidassa ja hellehatussa) saamaa erikoiskoulutusta.


Suomalaiset vapaaehtoiset herättävät myönteistä huomiota kaikkialla Donbassissa. Suomalaisilla sotilailla on hyvä maine. Yllä olevassa haastattelussa Petri Viljakainen kertooo kahdesta ensimmäisestä viikostaan Donetskin kansantasavallan (DNR) medioille. 

Vapaa-aikanaan Donbassin puolustaja Viljakainen opiskelee punkassaan ahkerasti venäjän kieltä. Hänen taitonsa ovat varmasti tarpeen, kun länsivallat seuraavan kerran hyökkäävät Ahvenanmaalle.  


Janus Putkosen DONi-mediakeskus välittää tietoa Donbassin tilanteesta kaikkialle maapallolle uutisvideoiden, nettiuutisten ja Radio Free Donbass -radioaseman kautta. Suomalaiset toimittajat ovat Janus Putkoselle katkeria, koska hänen mediakeskuksellaan on 100 000 kertaa enemmän yleisöä kuin yhdelläkään suomalaisella medialla.

Janus Putkonen uhraa 24 h vuorokaudessa Donbassin puolustamiselle. Ei ihme, sillä Euroopan geopoliittiset kohtalot ratkaistaan nyt Donbassissa. Putkonen huolehtii myös Suomen ulkosuhteista, joita Timo Soini ei viitsi hoitaa. Oheisessa kuvassa Putkonen tapaa Donetskissa Venäjän duuman kansanedustajia. Putkonen on parasta mainosta Suomelle ja hänen vaikutusvaltansa on suuri.


Suomalaisten vapaaehtoisten lempilukemista on Matti Rossin Raunioista nousee Donbass, ensimmäinen suomalainen kirja, joka kertoo rehellisesti USA:n ja NATO:n murhapommituksista Donbassissa. Kirjan voit tilata tästä linkistä.


Donetskin kansantasavallan (DNR) johto pitää päivittäin lehdistötilaisuuksia. Yllä olevassa videossa DNR:n ihmisoikeusvaltuutettu Darja Morozova ja DNR:n päämies Denis Pushilin kertovat lehdistölle Kiovan juntan ja DNR:n välisistä sotavankien vaihdoista.


Donbassin kaunis Jelena tekee pelotonta työtään tykinjyskeessä DNR:n puolustusrintamalla, yllä olevassa reportaasissa hän kertoo Donbassin siviilien kärsimyksistä. Kiovan juntta on joukkomurhannut terroripommituksissaan Donbassin siviilejä jo yli vuoden, eikä loppua näy. Länsimedia, HS ja YLE erityisesti, antavat siviilien jourkkomurhaamiselle täyden tuen. 

Vapaa-aikanaan Donbassin kaunis Jelena pelaa tennistä ja opiskelee toista korkeakoulututkintoaan Donetskin valtionyliopistossa. 

Menemme Jelenan kanssa sushiravintolaan ja puhumme koko illan aseista ja rintamatilanteesta. Väliin hän katsoo minuun hieman eteerisesti. Jotakin suhteemme laadusta kertoo se, että teemme sinunkaupat. Illan päätteeksi Jelena antaa minulle kaksi (2) ruplaa ja pusun poskelle. Ruplat ovat uusia, Krimin vapautuksen kunniaksi painettuja.


Seuraavana päivän Donbassin Jelena tutustuu Janus Putkosen DONi-mediakeskukseen. Ilmeet kertovat Suomen ja Venäjän ystävyyden laadusta. Donbassin puolustajat tietävät, että he ovat voittajia. Kiovan juntta voi vain hävitä. Sen tuhoutuminen on vain ajan kysymys. Sen tietävät myös Maanpuolustuskorkeakoulun likaiset pikku uusnatsit.


Donbassin kaunis Jelena astuu kameran eteen. Hän jatkaa uupumatta työtään, koska hän tietää olevansa voittajien puolella.


Kasarmilla Petri Viljakainen pukee taisteluvarustuksen päälle ja kiinnittää luotiliiviinsä Donetskin kansantasavallan (DNR) lipun. Kenen puolesta hän taistelee? Hän taistelee demokratian ja sananvapuden puolesta USA-NATO:n rikollista mielivaltaa ja terroria vastaan. Hän taistelee jokaisen suomalaisen puolesta.

LIITY SINÄKIN VOITTAJIEN PUOLELLE -- TULE VAPAAEHTOISEKSI DONBASSIIN!
OIKEA PAIKKA SUOMALAISELLE NATO:n VASTUSTAJALLE ON DONBASS!
DNR ottaa vastaan eri alojen vapaaehtoisia lyhyeksi tai pitemmäksi aikaa. 

Alas Kiovan natsi-amerikkalainen fasistijuntta! 
Eläköön vapaa Donbass! 
Eläköön Venäjän ja Suomen ystävyys!