Thursday, January 8, 2015

Pariisin terrori-iskun takana on CIA -- miksi Pariisin iskun tutkinnanjohtaja ammuttiin?

Hyvä ystäväni, arvostettu venäläinen politologi Aleksei Martynov sanoo Lifenewsin haastattelussa, että Pariisin terrori-iskun takana on CIA. Seuraavassa tiivistelmä Martynovin haastattelusta:

Viime vuosi alkoi verisillä tapahtumilla Ukrainassa, mistä tuli koko vuoden teema. Tämä vuosi alkoi verisillä tapahtumilla Ranskassa, mistä tulee tämän vuoden teema. Molempien takana on USA, joka haluaa nyt siirtää huomion Ukrainasta Ranskaan. Pariisin terrori-isku oli teknisesti taitava ja täysin Yhdysvaltain erikoisapalveluiden käsissä. Martynov sanoo: "Olen varma siitä, että Pariisin tapahtumien takana, tavalla tai toisella, ovat myös amerikkalaiset kuraattorit." Suorittajat eivät ole suunnitelleet tekoa. Ranska ei ollut valmis tällaiseen terrorismiin, koska eurooppalaiset valtiot ovat luovuttaneet suvereniteettinsa turvallisuuden alalla amerikkalaisille. "Jos luovutatte valtionne suvereniteetin turvallisuuden alueella Yhdysvalloille, valmistautukaa siihen, että ennemmin tai myöhemmin teille käy kuten Ranskalle", Martynov sanoo. Hän muistuttaa, että vain kaksi päivää ennen terrori-iskua presidentti Hollande kritisoi Venäjä-vastaisia sanktioita. Heti perään tuli terrori-isku, mitä Martynov pitää myös "vastauksena" Hollanden ehdotukseen luopua Venäjä-vastaisesta rintamasta. Pariisin terrori-iskulla ei ole mitään tekemistä islamin kanssa, Martynov sanoo, iskun ainoa tavoite on lietsoa kauhua ja uskonnollista sekasortoa. USA lietsoo kaaosta Euroopassa, koska Euroopassa on ymmärretty Venäjä-vastaisten sanktioiden päämärättömyys ja vahingollisuus Euroopan taloudelle. Venäjä-vastaiset sanktiot vievät Euroopan talouskriisiin ja jopa sivilisaation kriisiin, Martynov sanoo. Euroopassa on nyt paljon järjen ääntä, kuten Marine Le Pen. "USA luulee voivansa tehdä jokaisen maan kanssa mitä se haluaa. Eilen he tekivät sen Ukrainassa, tänään Ranskassa, huomenna Saksassa, ylihuomenna Venäjällä", Martynov sanoo.

Lähde:
http://lifenews.ru/news/148122

Arvostettu venäläinen politiikan tutkija ja informaatiosodan asiantuntija, professori Igor Panarin kysyy Facebook-sivullaan, miksi Pariisin terrori-iskun tutkinnanjohtaja, komisario Helric Fredou, löytyi eilen ammuttuna kesken tutkintaraportin laatimista. Miksi iskun kohteeksi joutuneen lehden päätoimittaja Gérard Biard oli tapahtumahetkellä Lontoossa? Koska Pariisin iskujen takana ovat länsimaiset erikoispalvelut kuten samantyylisessä Bostonin iskussa, Panarin sanoo.

Lähde:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004106865632&fref=ts

Alfa-erikoisjoukkojen veteraani Igor Shevchuk sanoo tänään Lifenewsin haastattelussa, että Pariisin iskut ovat vain osa länsimaisten tiedustelupalveluiden monivaiheista operaatiota. Kyse ei ole uskonnollisista fanaatikoista. Ohessa tiivistelmä Shvechukin lausunnosta:

Pariisin iskuissa näkyy länsimaisten erikoispalveluiden jo pitkään tunnettu "käsiala". Hyökkäys liittyy suoraan presidentti Hollanden ehdotukseen lieventää Venäjä-vastaisia sanktioita. Pariisin iskut herättävät paljon kysymyksiä, esim. maassa makaavan poliisin ampuminen ei savuvanan perusteella näytä aidolta. Shevchuk myös ihmettelee, miten presidentti Hollande on voitu heti päästää terrori-iskun tapahtumapaikalle. Tekijöiden henkilöllisyydestä ei ole varmuutta, autosta muka löytynyt henkilötodistus on harhautus. Käytännössä tapaus johti jättimielenosoitukseen ja liikehdintään islamilaista maailmaa vastaan. Shevchuk epäilee, että lähiaikoina Ukrainassa ilmenee terrori-iskuja, joita länsi alkaa käyttää hyväkseen. 

Lähde:
http://lifenews.ru/news/148128