Friday, October 24, 2014

Venäläiset vaativat kokoomuspuolueen lakkauttamista ja sen jäsenten rankaisemista Irina Kirillovan murhasta: "Kokoomus nostaa valtaan tappajia ja murhaajia. Pian murhamiehet hallitsevat Suomea"

Kokoomusnuorten toiminnanjohtaja Jukka Romppaisen murhaaman venäläisen Irina Kirillovan läheiset ovat lähettäneet Venäjän tiedotusvälineille, kansanedustajille ja viranomaisille kirjeen, jossa vaaditaan kokoomuspuolueen lakkauttamista sekä kokoomuspuolueen jäsenille virkakieltoa. Kirje kuuluu suomeksi käännettynä seuraavasti:

"Olemme järkyttyneitä siitä, että kokoomus ei edes viitsi erottaa murhaajaa puolueesta. Kokoomus nostaa valtaan tappajia ja murhaajia. Pian murhamiehet hallitsevat Suomea. Meidän mielestämme kokoomuspuolue pitää lakkauttaa. Kokoomuslaisilta pitää kieltää oikeus päästä päättäviin asemiin. Menkööt kokoomuslaiset oikeisiin töihin. Tällaisten "poliitikkojen" ei pidä koskaan päästä johtamaan mitään, koska heidän antamansa esimerkki on karmaiseva. Kokoomusmurha on avannut kansan silmät. Irinaa ei enää ole, koska kokoomusnuori tappoi hänet. Irina olisi halunnut elää, hän oli vielä nuori, hänellä oli koko elämä edessään. Hän rakasti elämää ja sanoi viime päivinään, miten onnellinen hän oli ja miten hän nautti elämästään. Me olemme sitä mieltä, että tämän murhan on jäätävä Suomen historiaan. Murhaaja on tuomittava elinkautiseen. Mitään lieventäviä asianhaaroja ei ole. Olemme 100% varmoja siitä, että jos koirien kohteluun olisi puuttunut joku suomalainen, kokoomusnuori ei olisi alkanut hakata ja tappaa. Irina oli venäläinen ja se vaikutti tapahtuneeseen 100% varmuudella. On kauhea ajatella, että kokoomus vetoaa kokoomusmurhaajan mielenterveysongelmiin. Miten mielenterveysongelmainen murhaaja voi olla kokoomuksessa johtotehtävissä? Kokoomusmurhaaja pitää eristää yhteiskunnasta kokonaan. Tällaiset murhaajat ovat vaarallisia yhteiskunnalle. Hänelle on annettava elinkautinen. Tämän tapauksen on jäätävä Suomen historiaan."

Venäjän tiedotusvälineet ovat julkaisseet lisää tietoa kokoomusmurhan uhrista. Irina Kirillova syntyi 1956 Kazakstanin Pavlodarissa. Hän muutti Murmanskiin, missä hänen äitinsä työskenteli sotilastukikohdassa insinöörinä. Murmanskissa Irina tapasi suomalaisen aviomiehensä ja he muuttivat Rovaniemelle. Pari erosi 1992. Irina muutti Helsinkiin 1995. Hän työskenteli venäläisten turistien matkaoppaana Helsingissä ja pyöritti myös omaa maahantuontiyritystään. Irinaa on luonnehdittu ystävällismieliseksi, kohteliaaksi ja lämminhenkiseksi ihmisten ja eläinten ystäväksi. Venäjän tiedotusvälineet sekä Suomen ja Venäjän viranomaiset etsivät Irina Kirillovan sukulaisia. Läheisten mukaan Irinan isä saattaa olla elossa Venäjällä ja hänen isäpuolensa asuu Krimillä. Molempia etsitään.

Kokoomusnuorten toiminnanjohtaja Jukka Romppaisen murhaama venäläinen Irina Kirillova lempipuuhassaan, ulkoiluttamassa Caesar-koiraansa Laajasalon kallioilla.