Wednesday, October 22, 2014

Kokoomus tappaa venäläisiä kadulle


Venäläisen Irina Kirillovan rasistinen murha Helsingissä on uutinen, jota yksikään suomalainen media ei saa kertoa, mutta se on ykkösuutinen yli 50:llä uutissivustolla Venäjällä.

Kaikki Venäjän valtakunnalliset tv-kanavat ovat lähettäneet kuvausryhmän Helsinkiin.

Helsingin kokoomusnuorten johtaja, reservin upseeri Jukka Romppainen murhasi naapurissa asuneen venäläisen Kirillovan, joka oli pienikokoinen ja Romppaista yli 30 vuotta vanhempi.

Romppainen yritti pelastaa uransa kokoomuksessa heittämällä ruumiin mereen. Vielä on epäselvää, kuinka kauan Kirillovan kuolinkamppailu kesti.

Venäjän mediat seuraavat Kirillovan murhan käsittelyn jokaista yksityiskohtaa seuraavat kuukaudet aina oikeudenkäyntiin ja tuomioon saakka. Jokainen kivi käännetään.

Romppaista ei ole erotettu puolueesta, joten kokoomus antaa venäläisnaisen murhaajalle edelleen täyden tukensa. Puoluesihteeri Minna Arven mukaan kysymyksessä on Romppaisen suuri tragedia, ikään kuin murhattu venäläisnainen olisi syyllinen kokoomuspoliitikon onnettomuuteen.

Kokoomus, pääministeri tai tasavallan presidentti eivät ole esittäneet Suomen venäläisyhteisölle minkäänlaista pahoittelua tai myötätunnon osoitusta.

Facebookin mukaan Kirillovan murhaaja oli insporoitunut Jari Tervon venäläisvastaisista teksteistä. Suomessa kokoomushenkinen media lietsookin yleisesti murhanhimoista venäläisvihaa.

Venäläisnaisen julman murhan ja ruumiin piilottamisen jälkeen Romppainen lisäsi Facebookiin venäläisiä halventavan viestin.

Kirillovan lähipiiriin kuuluva nainen sanoo nimettömänä venäläiselle medialle:

"Venäläiset pelkäävät kokoomuksen kostoa. Tätä maata hallitsevat poliitikot tappavat venäläisiä kadulle. Minä pelkään henkeni edestä. Kokoomus on antanut vapaat kädet venäläisten murhaamiselle."

Kokoomusnuorten puheenjohtaja, äärioikeistolainen Susanna Koski pitää tapahtunutta vain kokoomuksen harmillisena pikku pulmana. Koski on luvannut kokoomusnuorille kriisiapua valtion kustannuksella.

Suomen venäläisille kokoomus ei tarjoa mitään apua, tukea tai myötätuntoa. Se on ikään kuin muistutus venäläisille siitä, että Suomen valtapuolue hyväksyy venäläisten maahanmuuttajien murhaamisen.

Kokoomus on kieltänyt suomalaisia toimittajia puhumasta asiasta mitään. Yksikään suomalainen media ei mainitse Kirillovaa tai hänen murhaajansa venäläisvastaista rasismia.

Romppainen on antanut suomalaiselle nationalismille kasvot, joita kauhistelee koko maailma.

Kirillovan lähipiiri on perustanut hautajaisten järjestelykomitean.