Friday, April 25, 2014

Donetskin Tasavallan suurlähetystön perustamisesta

Minulta on tiedusteltu, kuka on valtuuttanut minut perustamaan Donetskin Tasavallan suurlähetystön Helsinkiin. Vastaan, että tähän tehtävään minut on valtuuttanut täällä Moskovassa Donetskin Tasavallan päämies Denis Pushilin, joka on piakkoin tulossa Suomeen avaamaan lähetystön. Tällä hetkellä lähetystöön ja sen yhteydessä toimivaan itäisen Ukrainan pääesikunnan informaatiokeskukseen värvätään toimihenkilöt. Tiedoksi myös, että minä itse en aio lähettilääksi enkä edustajaksi, tehtävään valitaan muu suomalainen henkilö ja lisäksi joukko erilaisia asiantuntijoita ja edustajia. Lisätietoa minulta, puh. 040 503 5474, sähköposti exiron@gmail.com .

Kiovan laitonta fasistijunttaa kannattavan "Ukrainan suurlähetystön" on myös poistuttava Helsingistä, tai heidän on liityttävä palvelemaan Donetskin Tasavallan suurlähetystöä ja itäisen Ukrainan pääesikunnan informaatiokeskusta.

Lisäksi ilmoitamme, että Donetsin Tasavalta boikotoi Kiovan fasistijuntan masinoimaa laitonta "presidentinvaalia" toukokuussa. Vaaleja ei siis voida järjestää.

Myös kaikki itäisessä Ukrainassa liikkuvat Naton vakoojat on heti otettava vangiksi.

Kehotan myös kaikkia suomalaisia tiedotusvälineitä lopettamaan seuraavien valheellisten käsitteiden levittämisen:

Ukrainan presidentti Turchynov
Ukrainan pääministeri Jatsenjuk
Ukrainan hallitus

Tosiasiassa mainitut henkilöt eivät ole oikeutettuja käyttämään ministeri- tai presidentti-virkanimikkeitä eikä Kiovan laiton vallankaappauskopla tietenkään ole mikään hallitus.

Kehotammekin suomalaisia tiedotusvälineitä noudattamaan journalistin ohjeita ja käyttämään termiä "Kiovan juntta" mainituista henkilöistä, mikäli halutaan tiedottaa Kiovan fasistijuntan uusista laittomista toimista.

Alas Kiovan fasistijuntta!
Eläköön vapaa Ukraina!
Eläköön Donetskin Tasavalta!