Monday, November 19, 2012

Tiedote: Bäckman vaatii Haglundia poistamaan lentosotakoulun lipusta hakaristin

Tiedote
Bäckman vaatii Haglundia poistamaan lentosotakoulun hakaristilipusta hakaristin

Olen tänään kirjoittanut Carl Haglundille sähköpostin, jossa pyydän Haglundia noudattamaan Pariisin rauhansopimusta ja poistamaan välittömästi häpeällisen hakaristin lentosotakoulun lipusta. Monet venäläiset toimittajat, poliitikot ja turistit ovat olleet minuun yhteydessä. He pitävät hakaristilippua uhkaavana, koska se muistuttaa Suomen ja natsi-Saksan erittäin läheisestä liittolaissuhteesta. Hakaristilippu myös karkeasti rikkoo Pariisin rauhansopimuksen kirjainta ja henkeä. Euraasian poliittista ja taloudellista integraatiota ajava kansalaisjärjestö Euraasian kansanrintama on antanut asiassa vetoomuksen. Siinä sanotaan: "Hakaristi loukkaa ja uhkaa kaikkia niitä, jotka kaatuivat toisen maailmansodan aikana taistelussa natsi-Saksaa ja sen liittolaisia (Suomi) vastaan. Venäläiset turistit pitävät tällaista lippua suorana sotilaallisena uhkauksena, joka viestii vaaraa. Meidän mielestämme hakaristi palvelee vain pimeitä voimia ja revansistisia aikeita."

Odotamme että runebergiläisenä rauhanmiehenä Haglund pikaisesti poistaa hakaristilipun. 


Yst. terv. Johan Bäckman

Linkki vetoomukseen ja kuvalinkkejä hakaristilipusta: http://antifasistit.blogspot.fi/2012/11/tiedote-backman-vaatii.html
Itse lippu: http://fi.wikipedia.org/wiki/Lentosotakoulu
Euraasian kansanrintaman vetoomus puolustusministeri Haglundille

Euraasian kansanrintaman johtajisto on tänään sopinut siitä, että pyydämme Suomen puolustusministeri Carl Haglundia viipymättä poistamaan Suomen lentosotakoulun lipusta häpeällisen hakaristin. Katsomme, että lentosotakoulun lipun hakaristi loukkaa Pariisin rauhansopimuksen kirjainta ja henkeä. Hakaristi myös loukkaa ja uhkaa kaikkia niitä, jotka kaatuivat toisen maailmansodan aikana taistelussa natsi-Saksaa ja sen liittolaisia (Suomi) vastaan. Venäläiset turistit pitävät tällaista lippua suorana sotilaallisena uhkauksena, joka viestii vaaraa. Meidän mielestämme hakaristi palvelee vain pimeitä voimia ja revansistisia aikeita.

Euraasian kansanrintaman puheenjohtajat

Johan Bäckman
Dmitri Jermolajev
Alfred Krumin

Заявление Евразийского народного фронта

От имени Евразийского народного фронта требуем от министерства обороны Финляндии убрать с флага школы военной авиации ВВС Финляндии свастику. Считаем нахождение свастики на флаге этого подразделения прямым нарушением статей Парижского мирного договора 1948 года, подписанного Финляндией со странами антигитлеровской коалиции, а также оскорблением солдат и офицеров, представителей гражданского населения, павших во время Второй мировой войны в боях против нацистской Германии и её союзников. Полагаем, что дальнейшее нахождение свастики на флаге военной авиации ВВС Финляндии служит тёмным силам Финляндии, лелеющим реваншистские планы.

Сопредседатели Евразийского народного фронта
Йохан Бекман, Альфред Крумин, Дмитрий Ермолаев