Thursday, July 20, 2023

Toimintakyvytön natsihallitus tuhoaa Suomen ulkoa ja sisältä – ja se on NATO:lle vain hyödyksi

TOIMINTAKYVYTÖN NATSIHALLITUS TUHOAA SUOMEN ULKOA JA SISÄLTÄ – JA SE ON NATOLLE VAIN HYÖDYKSI

Helsingin yliopiston dosentti ja valt.tri Johan Bäckman kertoo, miten Suomen hallitus tuhosi lyhyessä ajassa hyvinvointivaltion, elintason, terveydenhoidon, koulutuksen, sananvapauden ja puolueettomuuden, ja korvasi ne natsismilla. 


"TEHTAANPUISTON HOMON KANSSA mietin hetken, että jospa hakisin yläkerrasta pyssyn ja ampuisin päähän".

"Jos mulle annettaisiin ase, [somalilapsien] ruumiita tulisi ihan lähijunassakin". 

"Onnittelut erinomaisesta vaalinumerosta. Tiedän, että se on voittava kortti. Tämä 88 viittaa tietenkin kahteen H-kirjaimeen". 

"Me natsit ei oikein tykätä semmoisista jutskujutuista". 

"Meidän ei pidä olla niin sinisilmäisiä, että pian emme ole enää sinisilmäisiä". 

"Venäjä eliitin täytyy väistyä ja tämän julman johdon väistyä". 

"Jokaisen rehellisen ihmisen on iloittava kun venäläiset sotilaat kuolevat ja toivottava, että heitä kuolisi mahdollisimman paljon". 

"Olemme yksimielisiä siitä että venäläisten tappaminen on oikeutettua ja välttämätöntä".

Näitä lauseita ei ole poimittu Hitlerin, Göringin tai Göbbelsin puheista, eikä terroristien tai uusnatsien salaisesta chatista. Ne ovat lähtöisin Suomen jothohenkilöiltä, perussuomalaisten tuoreilta ministereiltä ja eduskunnan uudelta puhemieheltä.

Homomiehen teloittamisesta ampumalla puistossa haaveili Jussi Halla-aho, persujen ex-puheenjohtaja ja eduskunnan puhemies, joka ei erityisemmin ole katunut lausuntojaan.

Somalilasten joukkoteloituksesta paikallisjunassa unelmoi Halla-ahon suojatti Riikka Purra, persujen nykyinen puheenjohtaja ja valtiovarainministeri.

Adolf Hitlerin nimissä ehdokkaaksi asettautui ulkomaankauppaministeri Vilhelm Junnila, jonka paikka pian vapautettiin vielä kovemmalle natsille Wille Rydmanille. Hän peräti tunnusti olevansa natsi, joka ei pidä juutalaisista.

Suomalaisten sinisilmäisyyttä muiden kustannuksella Mengele-tyyliin vaati sisäministeri Mari Rantanen, ex-poliisi, joka kannataa myös rasistista väestönvaihto-salaliittoteoriaa.

Venäjän hallituksen syrjäyttämistä vaati oikeusministeri Leena Meri eduskunnan istuntosalissa ja kirkaisi päälle ukronatsien sotahuudon "S**** U*****"! Sitä on toistellut valitettavan moni, tietämättä, mitä se varsinaisesti tarkoittaa ja mistä se on peräisin. 

Venäläisten tappamista on vaatinut Halla-aho monessakin yhteydessä, eikä hän tarkoita vain sotilaita, vaan myös siviileitä, joita joukkomurhattiin tuhansia suomalaisilla keskitysleireillä miehitetyssä Karjalassa Suuren isänmaallisen sodan aikana.

Kaikki tämä siis tapahtuu Suomessa, joka vielä vähän aikaa sitten ylpeili ihmisoikeuksien kunnioituksella, tasa-arvolla ja vihapuheen torjunnalla, puhumattakaan Suomen maailmankuulusta puolueettomuudesta ja hyvistä suhteista Venäjään. Mutta nyt pääasiallinen vihapuhuja on Suomen hallitus itse, mikä ihmetyttää kaikissa maanosissa.

Tietenkin monet suomalaiset kaikilla alustoilla, valtamediasta someen, ovat shokissa ja vaativat natsihallituksen kaatamista. Suomen uusi fyyreri Halla-aho, joka uhoaa vaatimalla venäläisten joukkomurhaamista, tietenkin estää luottamusäänestykset. Onhan hän nyt fyyreri, joka tekee mitä huvittaa.

Kaiken tämän keskellä Orpo näyttää todella orpolta. Hän joutuu todistamaan Suomen historian kammottavinta maineenhallinnan pettämistä kansainvälisessä mediassa, missä suomalaisten johtohenkilöiden kerrotaan hekumoineen homomiehen teloittamisella puistossa tai somalilasten joukkomurhalla paikallisjunassa. Myös pahimmat uusnatsit ja terroristit saattavat jopa yllättyä, he kun jäävät Suomen natsihallitukselle toiseksi.

Skandaali ei tietenkään haittaa NATO:a, päin vastoin. Itse asiassa brittilehdistö näyttää nautiskelleen asialla. Ei ole mitenkään tavatonta, että brittikuninkaalliset flirttailevat natsismin ja siirtomaarasismin kanssa. Muistetaan natsiunivormussa kansainväliselle lehdistölle kukkoillut prinssi Harry.

Eduskunnan fyyreri Halla-aho on ammatiltaan slaavilaisten kielten filologi. Hän oli töissä Suomen Kiovan lähetystössä ja imi itseensä ukronatseilta kaiken mitä imeä voi. Hän laati ensimmäisn suomi-ukraina-sanakirjan.

Halla-ahon suurin saavutus on Korkeimman oikeuden tuomio kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta. Hän oli panetellut somaleita ja Islamin Profeettaa. Natsipiireissä tuomiota pidettiin tietenkin vain saavutuksena ja kunnianosoituksena.

Halla-aho myös ilmoitti haluavansa presidentiksi tammikuun 2024 vaaleissa. Tosin jo puhemiehen roolissa hän käyttäytyy kuin aito fyyreri.

Miten tämä kaikki voi olla mahdollista? Vain vähän aikaa sitten pääministeri Marin, joka naimisissa ollessaan keräsi kansainvälistä mainetta iskemällä miehiä Helsingin yössä, tuhosi lyhyessä ajassa oman avioliittonsa lisäksi kaiken mitä Suomesta voi tuhota: hyvinvointivaltio, elintaso, terveydenhoito, koulutus, puolueettomuus... Niiden sijaan Marinin Suomen ulkopolitiikan doktriiniksi nousi venäläisten tappaminen ja prioriteeteiksi lähettää lisää aseita Ukrainaan, huutaa Ukrainan voittoa, liputtaa Ukrainan lipulla ja huutaa "S*** U*****"-natsitervehdystä kaikkialla, myös eduskunnassa.

Kokoomuspuolueella on kokemusta venäläisten tappamisesta. Kokoomuksen nuorisojärjestön johtaja Jukka Romppainen tuomittiin elinkautiseen venäläisen naapurinsa, Krimiltä Helsinkiin muuttaneen eläkeläisnaisen Irina Kirillovan murhasta. Kokoomus ei erottanut Romppaista puolueesta. Päin vastoin, silloinen puoluesihteeri Minna Arve kuvaili murhaa tekijän, ei uhrin tragediaksi. Nyt Turun pormestari Arve vaatii kaupunkinsa puhdistamista kaikesta venäläisestä patsaista diplomaatteihin. Arven uusimman natsihyökkäyksen kohteena on venäläisdiplomaattien piskuinen kesämökki. 

Marin toteutti täydellisen ukrainisaation: Leninin patsaat kaadettiin, Ukrainan liput nostettiin salkoon, venäläisten tappamisesta tehtiin ulkopoliittinen doktriini ja venäläisviha nostettiin pääteemaksi politikassa, hallinnossa, yhteiskunnassa ja mediassa. On ihan loogista, että Marinin jälkeinen hallitus on toisen maailmansodan jälkeen ensimmäinen hallitus maailmassa, joka ihannoi natsiaatteita ja natsiarvoja. Marin teki sen mahdolliseksi.

Juuri Marinin ansiosta suomalaiset poliitikot alkoivat käyttäytyä aivan kuin Venäjää ei olisi olemassa. Juuri Marin käski suomalaisten yritysten poistua Venäjältä ja venäläisten turistien häipyä Suomesta. Marinia ei kiinnostanut Itä-Suomen suistumineen köyhyyteen. Juuri Marin ohjasi Suomen NATO:on kansalta mitään kysymättä, ilman kansanäänestystä.

"Olen ollut pasifisti, mutta nyt huomaan iloitsevani tapetuista venäläisistä sotilaista", esimerkillinen suomalainen Osmo Soininvaara ilmoitti ylpeänä koko kansalle. Venäläisen tappamisen palvonta näkyykin rivien välissä miltei kaikessa nykyisen ja edellisenkin hallituksen toiminnassa. Kuoleman kultti on olennainen osa natsismia. 

NATO ei voisi olla tyytyväisempi. Suomen alue kuuluu nyt USA:lle, joka voi tulla ja mennä miten haluaa. Tietenkin toimintakyvytön hallitus ja sisäinen kaaos ovat tässä vain eduksi. Sehän todistaa Suomen ukrainisaation täydellisestä onnistumisesta. Washingtonissa kilistellään shampanjaa, kun Suomi taantui itäeurooppalaisen NATO-maan ulkoa ohjattuun kaaokseen. Mutta ilmeisesti vain huonompaan suuntaan ollaan menossa. 

Suomen tuhonnut ja Ukrainan voitosta kirkunut kauneuskuningatar Marin on päättänyt lopettaa poliitiikan tekemisen näihin onnistuneisiin suorituksiin. Hän on nyt kansainvälinen puhuja, joka tienaa kymmeniä tai satoja tuhansia jokaisesta puheestaan, joissa hän ei unohda valistaa yleisöään Venäjän olemassaolon oikeudettomuudesta.

Toki demareilla on oma varsinainen natsikriisinsä. Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman on kuvattu alastomana kommadopipossa ase kädessä, ympärillään miehiä samassa asussa tekemässä natsitervehdyksiä. Jos ette usko, hakekaa kuvat netistä. Mikään ei enää yllätä.

Tämä kertoo länsimaisen politiikan kriisistä: valtaan on noussut roskajoukko, jolla ei ole käsitystä sivistyneen maailman moraaliarvoista eikä ihmiskunnan saavutuksista. Perussuomalaiset eivät kuulu länsimaiseen sivilisaatioon, kuten siihen ei kuulu myöskään vieraita miehiä öisin baareissa iskevä naimisissa oleva pääministeri.

Myös eduskunnan seniori Ben Zyskowicz kannattaa natseja avoimesti, vaikka hänen isänsä joutui kärsimään Auschwitzin keskitysleirillä. Ben tukee sekä Helsingin että Kiovan natseja eikä lausu mitään niitä vastaan. Suomen juutalainen voi siis olla myös natsi, mikä ei ole yllätys. Myös jatkosodassa moni Suomen juutalainen palveli mielellään natseja, mikä on vaiettu salaisuus.

Kokoomuksella ei enää ole laittaa televisioon parempaa asiantuntijaa tilannetta selvittämään, kuin juutalainen natsi. Televisiossa hän esiintyy aina ukronatsien tunnus rinnassaan. 

Piskuinen Ruotsalainen kansanpuolue RKP edustaa jalosukuisempaa natsismia. RKP:n aatteellinen isä A. O. Freudenthal oli kuuluisa rasisti, joka piti suomalaisia huvittavan alkeellisena alempana rotuna. Harva tietää että pahamaineinen fyyreri Halla-aho on taustaltaan ruotsalainen aatelinen Bergroth. Tästä näkökulmasta Halla-aho varmasti halveksuu ex-oikeusministeri Henrikssonia, joka Halla-aholle lienee vain degeneroitunut rantaruotsalainen.

Asiat eivät voisi olla Suomessa huonommin. Kansa on jo kaduilla. Suomen maineelle ei olisi voitu aiheuttaa suurempaa vahinkoa.

Entäs demokratia? Suomi on ainoa maa maailmassa, missä ei ole vaalitarkkailua, kun puoluevirkailijat laskevat omien puolueidensa äänet. Toimivia valitusmekanismeja vaalituloksesta ei ole. Hallitusta ei muodosteta demokraattisesti, vaan puolueiden salaisissa nevotteluissa. Ministereistä päättää puolue itsenäisesti.

Olipa kerran Suomi, jolla oli kuuluva ääni kansainvälisessä politiikassa… Nyt Suomella ei enää ole omaa ääntä, Suomi on kauhusta mykkä, haudoistaan nousseet natsit ovat hallituksessa, Suomi on kuollut. Se elää enää muistoissamme ja unelmissamme, mutta menneeseen ei ole enää paluuta.

Jäljellä on hyväntahtoinen Suomen kansa, jonka Venäjän tsaarit nostivat kansakunnaksi ja Venäjän bolshevikit itsenäiseksi valtioksi, ja joka kehitti maailman menestyneimmän ulkopolitiikan. Tätä hyvää kansaa alistivat aikanaan natsit, nyt sitä alistavat natsien perilliset, NATO, joka käy totaalista sotaa Venäjää vastaan. Tämä ei ole Suomen kansan tahto.

Kuka on vastuussa? Juridisessa vastuussa Suomen natsifikaatiosta ja ukrainisaatiosta ovat entinen pääministeri Marin, joka tuhosi Suomen ja avasi helvetin portit, ja presidentti Niinistö, joka ajoi Suomen NATO:on ilman kansanäänestystä ja nimitti päälle natsihallituksen.

Suomen avoin natsipropaganda, venäläisten tappamisella uhoaminen, ukronatsien yllyttäminen ja varustaminen sotaan ja kansanmurhaan, rauhan estäminen ja NATO:lla uhkaaminen – ovat sotarikoksia ja kansainvälisen oikeuden loukkauksia.

Ai niin ja ehkä joku muistaa, että Pariisin rauhansopimus on Suomessa edelleen voimassa. Siinähän määritellään paitsi Ahvenanmaan demilitarisaatio, myös Suomen rajat. Mutta ilmeisesti nekään eivät merkitse Niinistölle enää mitään. Tärkeintähän on tappaa venäläisiä mahdollisimman paljon.

Mitä sotarikollisille pitäisi tehdä? Avoin natsipropaganda Suomen hallituspiireissä on asia, mikä voidaan nostaa YK:n käsittelyyn tai tulevan Donbassin sotarikostribunaalin syyteaineistoon koskien ukronatsien ja heidän liittolaistensa sotarikoksia. Tietenkin ne jotka kirjoittavat kuten Hitler, Göring ja Göbbels, voivat saada myös osakseen yhtä kurjan lopun.

Kuten tiedetään, Suomen pääkonsulaatti Pietarissa on tarkoitus sulkea. Ehdotankin rakennuksen kansallistamista ja muuttamista Antifasistiseksi koulutus- ja tiedotuskeskukseksi sekä Karjalan suomalaismiehityksen ja Leningradin piirityksen kansanmurhien museoksi.

Kaikeksi onneksi Suomen elinkelvoton ja sairas natsihallitus pian kaatuu. Mutta siihen menee kuukausia, minkä aikana fyyreri Halla-aho pumppaa hillotolpiltaan natsiklikilleen niin paljon valtion varoja kuin mahdollista. Sitten aloittaa seuraava hallitus, joka voi olla vieläkin kauheampi ja huonompi. Painajainen on vasta alussa.


JOHAN BÄCKMAN

Valt.tri, dosentti, Helsingin yliopisto

Suomennos Stolica-lehdessä 20.7. julkaistusta venäjänkielisestä artikkelista, linkki alkuperäiseen artikkeliin.