Wednesday, August 13, 2014

Strelkov haavoittunut -- taistelu jatkuu lopulliseen voittoon. Zhirinovski: Vain yksi ihminen päättää Ukrainan kohtalon


Donetskin kansantasavallan edustusto Helsingissä tiedottaa

Hyvä ystäväni Denis Pushilin on hetki sitten videotiedotteessaan kertonut odottavansa vahvistusta Novorossijan antifasistisen kansanrintaman komentajan Igor Strelkovin vakavasta haavoittumisesta rintamalla. Tästä huolimatta vapaustaistelu jatkuu aina lopulliseen voittoon saakka. Katso Deniksen tiedote:


Venäjän duuman varapuhemies, liberaalidemokraattisen puolueen puheenjohtaja Vladimir Zhirinovski toteaa tuoreessa tv-haastattelussa, että kaikki sodan ja rauhan kysymykset liittyen erityisesti Ukrainaan ovat vain yhden miehen, Venäjän valtion päämiehen ratkaistavissa, sanoo Zhrinovski. Naton tai Yhdysvaltain suunnitelmilla ei ole eikä tule olemaan minkäänlaista vaikutusta tai merkitystä, koska päätöksen tekee vain yksi mies, Venäjän valtion päämies. Kuten ensimmäisessä maailmansodassa Nikolai II teki ratkaisevan päätöksen, toisessa maailmansodassa Stalin teki kaikki oikeat ratkaisut, niin nytkin kolmannen maailmansodan ollessa meneillään ratkaisevan päätöksen tekee Venäjän päämies. Tämä päätös on jo tehty, Zhirinovski sanoi. 

Katso Zhirinovskin haastattelu täältä: http://youtu.be/a_YF5aQYI8I

Huomio Suomen valtiojohto! Muistakaa: vain yksi ihminen päättää Ukrainan kohtalon! Yhdysvaltain, EU:n, ETYJ:n tai Naton päätöksillä tai suunnitelmilla ei ole mitään merkitystä! Muistakaa!